Juventus boekt 3-1 overwinning na razendsnelle openingstreffer Dybala

03-11-2018 22:29

Juventus heeft in eigen stadion een 3-1 zege geboekt op Cagliari. Na een spectaculair begin deed Cagliari wat terug, maar de koploper van de Serie A ging uiteindelijk niet in de fout.

Al in de eerste minuut was het raak voor de Oude Dame. Paulo Dybala wist met een simpele schijnbeweging twee verdedigers het bos in te scoren en schoot na iets meer dan veertig seconden de 1-0 tegen de touwen. De Argentijn had daar wel wat geluk bij, want Dybala gleed uit op het moment dat hij uithaalde.

Tien minuten voor rust kwam Cagliari op gelijke hoogte. Een voorzet vanaf rechts kon worden opgevangen door Joao Pedro. Met een knappe aanname verschafte hij zich een directe scoringskans en met een droge knal tekende hij voor de gelijkmaker. Nog voor rust stond Juventus weer op voorsprong via een eigen doelpunt van Filip Bradaric.

Na rust werd er lange tijd niet gescoord en leek Juventus een minimale zege te gaan boeken. Vlak voor tijd tekende Juan Cuadrado toch nog voor de 3-1. De koploper van de Serie A blijft daardoor een ruime voorsprong houden op Inter, dat eerder zaterdag met 5-0 won. Het verschil tussen de twee ploegen bedraagt zes punten.