Real Madrid kruipt door het oog van de naald: twee late goals volstaan

Real Madrid kruipt door het oog van de naald: twee late goals volstaan

03-11-2018 18:10
1

Real Madrid is door het oog van de naald gekropen tegen Real Valladolid. Twee late treffers bezorgden de club in nood een zege op de Spaanse middenmoter. 

Maandag werd trainer Julien Lopetegui na een reeks zeer teleurstellende resultaten de laan uitgestuurd bij Real Madrid. Onder interim-trainer Santiago Solari werd het doordeweekse bekerduel gewonnen, maar tegen Valladolid ging het aanzienlijk moeizamer. Ondanks dat de Madrilenen kansen kregen, bleef de openingstreffer lang uit.

Pas zo'n even minuten voor tijd brak De Koninklijke - met Thibaut Courtoi in de basis - de ban. Vinicius sneed fraai naar binnen en haalde matig uit, maar met een flinke dosis fortuin belandde de bal via een verdediger alsnog achter doelman Jordi Masip. Vijf minuten later besliste Sergio Ramos het duel door niet te falen vanaf de strafschopstip. 

De benauwde zege levert Real voorlopig een zesde plek op in LaLiga. Verderop in het weekend kan de situatie zich nog verslechteren voor Real: zowel de nummer drie, vier, vijf, zeven áls negen komt nog in actie. In het slechtste geval staat de ploeg van Solari aan het einde van deze speelronde op de achtste plek.