Verschueren dient Joos van antwoord met rijmpje

Verschueren dient Joos van antwoord met rijmpje

04-11-2018 12:20
20

Olivier Deschacht werd na 17 jaar trouwe dienst met een kort telefoontje gedumpt door Anderlecht-voorzitter. Deze week nam Deschacht revanche, zag ook Filip Joos. 

"Zou Marc Coucke, in zijn zelf gefabriceerde rommeltje dat nu eens in paars en wit, dan weer in zalmroze voetbalt en zich nog altijd Anderlecht laat noemen, ooit het gevoel hebben gehad dat hij Olivier Deschacht kwijt was? Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet", trekt Joos scherp van leer in zijn column voor De Standaard.

Joos zag Deschacht vervolgens in de 52e minuut de 0-1 tegen de touwen koppen tegen zijn oude liefde. Een duidelijk geval van karma richting Coucke, vindt Joos. ''Karma is a bitch. En heel soms een verdediger die je op al te onbeschofte wijze hebt gedumpt. Deschacht was voor Coucke quantité négligeable. En werd op een grijze Allerheiligen dankzij een rake kopbal ineens qualité indéniable."

Lees ook: Coucke gezocht na remise: ''Misschien had Deschacht hier nog rond moeten lopen''

Update 04/11, 12.20: Michel Verschueren las de uitspraken van Joos over Coucke ook. De voormalig manager van paars-wit vonden de teksten van de journalist maar niks. 'Wat Joos vertelt, maakt ons niet meer boos. Het trekt meestal op een lege doos', klonk het op Twitter.