'Opgeleefde Stanciu speelt zich in de kijker van de Italiaanse top'

'Opgeleefde Stanciu speelt zich in de kijker van de Italiaanse top'

Gepubliceerd: vrijdag 2 november 2018 om 17:50vr 02-11-2018 om 17:50

De carrière van Nicolae Stanciu zit weer in een stijgende lijn, nadat hij de verwachtingen bij Anderlecht niet wist waar te maken. Stanciu is bezig aan een ijzersterk seizoen bij Sparta Praag en dat is ook de Italiaanse scouts opgevallen. 

Italiaanse en Roemeense media brengen de 25-jarige spelmaker in verband met grootmachten AC Milan en Internazionale. Zaakwaarneemster Anamaria Prodan heeft tegenover FCInterNews gereageerd op de geruchten. Prodan prijst Stanciu duidelijk aan. ''Nicolae is een echte voetballer, eentje van de straat, die van het spel houdt. Slim, een spelmaker en leider op het veld. In een paar woorden praten we hier over een ongelooflijke speler met een uniek karakter'', is de Roemeense vol lof.

Prodan wil echter nog niet te ver op de zaken vooruit lopen. ''Nicolae is gelukkig bij Sparta Praag en dol op de club. Zijn doel is om dit seizoen kampioen te worden en Slavia Praag te verslaan in het duel van zondag.'' Stanciu was in twaalf competieduels al goed voor drie goals en zeven assists. Stanciu en co. staan vierde, met een achterstand van al zeven punten op leider/aartsrivaal Slavia.

Van een transfer is momenteel geen enkele sprake, maar Prodan ziet Stanciu in de toekomst wel elders acteren. ''We spreken met geen andere club, maar ik kan zeggen dat hij in elke competitie kan spelen en er klaar voor is. Als de club besluit om hem te verkopen, zullen we een club kiezen waar hij zal schitteren'', besluit Prodan. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws