Ramos maakt veel meer fouten dan ik, maar hij speelt bij Real Madrid

"Ramos maakt veel meer fouten dan ik, maar hij speelt bij Real Madrid"

01-11-2018 17:18
1

Dejan Lovren voelt zich niet minder dan Sergio Ramos. De Kroatische verdediger van Liverpool lag vorig seizoen zwaar onder vuur, maar vindt dat onterecht.

"Ik heb heb dit jaar gezegd dat ik één van de beste verdedigers ben. Misschien ben ik dat niet, maar vertel mij eens wie in de zomer een Champions League-finale en WK-finale heeft gespeeld", zegt Lovren tegen Copa 90. "Ramos maakt veel meer fouten dan ik, maar hij speelt bij Real Madrid. Cristiano Ronaldo zorgde er wel voor dat hij een paar keer extra scoorde en het 5-1 of 5-2 werd. Dan heeft niemand het nog over de fout."

Lovren noemt het 'pech' dat het bij Liverpool anders is. "Als ik een fout maak, verliezen we met 1-0. Elk mens maakt fouten. Soms heb je thuis een slechte week, maar niemand geeft daar om. Iedere voetballer is zelf zijn grootste criticaster. Als ik een fout maak, praat ik een jaar lang niet meer met mijn vrouw. Je wilt iemand slaan, maar je moet kalm blijven en professioneel zijn", aldus de Kroaat, die besluit met een sneer richting Ramos. "Raphaël Varane verdient veel meer erkenning. Ik denk dat hij zeker beter is dan Ramos."