Barcelona-miskoop op zoek naar meer speelminuten en gaat 'in gesprek met Valverde'

Barcelona-miskoop op zoek naar meer speelminuten en gaat 'in gesprek met Valverde'

31-10-2018 11:02
5

Malcom is zijn uitzichtloze situatie bij Barcelona zat. De Braziliaanse aanvaller, die deze zomer nog voor ruim 40 miljoen euro werd overgenomen van Bordeaux, wil vaker aan spelen toekomen en denkt aan een vertrek in de winterstop.

De 21-jarige Braziliaan maakte dit seizoen pas 25 officiële speelminuten voor de Blaugranas. Mundo Deportivo meldt dan ook dat Malcom 'gevraagd heeft om een gesprek met Barcelona-trainer Valverde', om te weten te komen wat hij zou kunnen verbeteren om aan meer speelminuten te komen.

De krant schrijft dat het antwoord van Valverde de ploegmaat van Thomas Vermaelen niet geruststelde, aangezien hij 'de mogelijkheden onderzoekt om in januari te vertrekken om op zoek te gaan naar speelminuten die Barcelona hem niet kan geven'. Er zijn diverse opties voor Malcom, die al van verschillende Europese topclubs aanbiedingen zou hebben gekregen.

Naar verwachting zal Malcom woensdagavond wel in actie komen voor Barcelona in het bekertoernooi. De Catalanen spelen dan om 21.30 uur in León tegen Cultural Leonesa.