Lukebakio de grote held in Duitse beker, clean sheet voor Casteels

30-10-2018 23:05

Bayern München heeft zich met minimaal verschil en met minimale inspanning geplaatst voor de derde ronde van de DFB Pokal. Dodi Lukebakio was de held voor Düsseldorf. De huurling van Watford scoorde twee keer. Bij Wolfsburg hield Koen Casteels de nul.

Bayern München - Osnabrück 2-1

De ploeg van de geplaagde trainer Niko Kovac kwam uitstekend uit de startblokken. Al na vijftien minuten stond het 2-0 door goals van Sandro Wagner en Thomas Müller (strafschop). Bayern verzuimde daarna verder afstand te nemen.

Zo schoot Renato Sanches een penalty op de lat. Rödinghausen wist de achterstand kort na rust te verkleinen, maar verder liet de tegenstander van Ajax in de Champions League het niet komen.

Hannover - Wolfsburg 0-2

Bij Wolfsburg stond Koen Casteels onder de lat tegen Hannover.  Admir Mehmedi zorgde voor rust al voor de voorsprong. Weghorst zorgde met zijn vijfde doelpunt van het seizoen voor de 0-2 eindstand.

Ulm - Düsseldorf 1-5

Düsseldorf schakelde zonder problemen vierdeklasser Ulm uit. Lukebakio was de grote man met twee doelpunten en een assist. Twintig minuten voor tijd kreeg de Belg ook een applauswissel. Hij werd vervangen door Benito Raman.