Union wint de topper in 1B van Beerschot Wilrijk

30-10-2018 22:31

In 1B speelde Union tegen Beerschot Wilrijk. Het nummer twee tegen het nummer drie. De thuisploeg trok de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe.

In de eerst helft was Beerschot Wilrijk de gevaarlijkste ploeg. Dom trof het kader en een kopbaldoelpunt van Tissoudali werd afgekeurd voor buitenspel. Een doelpunt viel er in de eerste helft echter niet.

De tweede helft was meer in evenwicht en na een uur spelen kreeg Union een strafschop toegekend. Prychynenko liep Selemani aan en de bal ging op de stip. Selemani zette die zelf om en de 1-0 was een feit.

Twee minuten voor tijd besliste Tau de wedstrijd. Na balverlies van Beerschot Wilrijk werd de 2-0 op het scorebord gezet. Zo komt Union tot op één punt van KV Mechelen en staat Beerschot Wilrijk op zes punten van de leider in 1B.