OFFICIEEL: Lokeren legt het lot definitief in de handen van Sollied

OFFICIEEL: Lokeren legt het lot definitief in de handen van Sollied

30-10-2018 16:37
1

Het was wachten op de officiële bevestiging en dinsdag kwam het persbericht naar buiten: Trond Sollied volgt Peter Maes op als coach van het geplaagde Lokeren.

De Waaslanders meldden dat de 59-jarige Noor een contract tot het einde van het systeem heeft getekend op Daknam. Sollied krijgt een duidelijke missie met zich mee van voorzitter Roger Lambrecht en dat is de club voor degradatie behoeden. Lokeren staat na twaalf speeldagen met amper zes punten op de voorlaatste plaats.

Sollied leidt vrijdag zijn eerste training, waarna hij vervolgens officieel voor wordt gesteld aan de pers. Sollied liet zich dinsdag overigens al zien bij zijn nieuwe werkgever. Dit om zich in te werken. ''Ik wil de spelers individueel beter leren kennen en zal uitgebreid met de staf kennismaken'', reageerde hij op de eigen webstek.

Vanaf vrijdag gaat hij dan aan de slag met de selectie. ''Op dit moment lig ik nog in het gips door een achillespeesblessure, maar zelfs die zal me niet kunnen afstoppen. Ik wil deze traditieclub helpen in de mate van het mogelijke'', toont Sollied zich strijdvaardig.