Breaking nieuws bij Tottenham: sterspeler verlengt en tekent voor zes jaar bij

Breaking nieuws bij Tottenham: sterspeler verlengt en tekent voor zes jaar bij

30-10-2018 12:09
1

Dele Alli en Tottenham Hotspur hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. De aanvallende middenvelder ligt nu tot de zomer van 2024 vast in Londen, laat Spurs weten via de officiële kanalen. 

Het is al de derde keer in ruim twee jaar tijd dat Alli (22) door zijn werkgever beloond wordt met een nieuwe verbintenis. In 2015 maakte de international de overstap van MK Dons naar Tottenham. Daar groeide hij uit tot basiskracht en een vaste waarde in de nationale ploeg van Engeland. Afgelopen zomer was Alli ook basiskracht bij The Three Lions op het WK in Rusland. 

De laatste weken kwam er via de officiële kanalen van Spurs vooral slecht nieuws. De Premier League-grootmacht is nog stééds niet in het nieuwe stadion ingetrokken. De verhuizing naar het nieuwe White Hart Lane stond aanvankelijk gepland voor september. Inmiddels lijkt het erop dat Spurs sowieso tot en met januari 2019 op Wembley actief is. Sommige media beweren zelfs dat Tottenham pas vanaf komend seizoen de nieuwe thuishaven kan betreden.