Heeft United nu een ster of niet, Neville twijfelt? Ik ben in dubio

Heeft United nu een ster of niet, Neville twijfelt? "Ik ben in dubio"

27-10-2018 12:15

Gary Neville verwacht dat Anthony Martial de absolute top kan halen, maar geeft de jonge Fransman nog wel een hoop huiswerk mee. Het is voor Martial wellicht beter om te vertrekken, aldus Neville.

"Hij heeft ongelooflijk veel talent en kan een van de beste spelers van de wereld worden. Hij heeft gewoon zelfvertrouwen en geloof nodig en moet in een team spelen dat succesvol is en dan zien we de echte Martial", zegt Neville tegen Sky Sports. "Aan de andere kant vind ik zijn lichaamstaal niet geweldig. Zijn bewegingen zonder bal zijn niet goed en hij loopt niet genoeg rond de verdedigers."

Neville denkt dat fans van United in een spagaat zitten. "Je wilt hem niet verliezen en denken aan wat hij zou kunnen worden. Aan de andere kant zou hij moeten vertrekken, gezien wat hij kan worden. Diego Forlan moest in Spanje spelen om een van de beste spelers van La Liga te worden. Er zijn soms spelers die moeten vertrekken om te bereiken wat ze willen."

"Er zijn ook spelers die bereiken wat ze willen", vervolgt Neville. "Cristiano Ronaldo werd na drie seizoenen echt geweldig. Ik ben een beetje in dubio. Ik ben er nog niet helemaal over uit en ik weet na drie jaar of dat goed is of slecht", sluit Neville af.