Buitenkans voor Belgische clubs? Makelaar Dirar sluit terugkeer niet uit

Buitenkans voor Belgische clubs? Makelaar Dirar sluit terugkeer niet uit

Gepubliceerd: donderdag 25 oktober 2018 om 08:30do 25-10-2018 om 08:30

Nabil Dirar heeft het bijzonder moeilijk bij Fenerbahçe. De Marokkaan komt niet meer aan spelen toe bij de Turkse topclub. Hij en zijn makelaar zoeken een oplossing.

Bij het noodlijdende Fenerbahçe komt Dirar amper nog aan bod. Hij was vorig seizoen nog een basisspeler, maar werd dit seizoen naar de B-kern gestuurd. Zijn makelaar Fouad Ben Kouider weet dat er een oplossing moet komen.

"De boodschap is duidelijk, hè", zegt Ben Kouider in Het Nieuwsblad. “We zullen in januari zien of we een oplossing vinden voor Dirar", zegt de makelaar van Dirar.

Ligt die oplossing in België? "Een terugkeer naar België sluit ik niet uit, maar hij heeft bij Fenerbahçe wel een erg groot contract. Aangezien Nabil jarenlang een belangrijke speler was bij Monaco zal er van overal wel interesse zijn."

Tegen Anderlecht zal de flankspeler dus al zeker niet in actie komen. "Toch is het jammer dat hij zich tegen Anderlecht niet nog eens kan tonen aan België. Aangezien hij in Brussel geboren is zou dat toch speciaal geweest zijn. Nu gaat hij de match vanuit Istanbul op tv volgen", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws