Advocaat van Vertenten haalt uit: Men steunt op wat er in de kranten verschijnt

Advocaat van Vertenten haalt uit: "Men steunt op wat er in de kranten verschijnt"

Gepubliceerd: woensdag 24 oktober 2018 om 07:45wo 24-10-2018 om 07:45

Hans Rieder, de advocaat van Bart Vertenten, ergert zich te pletter. De raadsman ergert zich aan de manier waarop het onderzoek wordt gevoerd. Volgens hem baseert het gerecht zich op geruchten, niet op bewijzen.

"Wat heel ergerlijk is, is dat in het onderzoek de officiële rapporten van de arbiters nooit zijn opgevraagd. Men steunt op wat er in de kranten verschenen is. Bij elke wedstrijd wordt door de hoofdref een rapport opgemaakt en die zijn nooit opgevraagd", opent Rieder bij Van Gils en Gasten.

Zo zou uit telefoongesprekken blijken dat Vertenten benaderd werd door Dejan Veljkovic. Niks van aan, aldus zijn advocaat. "Als ik het dossier gelezen heb, zag ik daar niet veel in zitten. En ik zou heel graag die gesprekken die geïnterpreteerd worden als belastend eens willen horen om te zien wat daar van aan is."

Rieder blijft als geen ander geloven in de onschuld van de scheidsrechter. "Wat zou die man zich nu kunnen bezighouden met het lot van KV Mechelen op het ogenblik dat je aan de voordeur staat om matchen tussen Inter en Chelsea te fluiten?", besluit hij.

Plaats een reactie

woensdag 24 oktober 2018 om 08:34
Ik stel de vraag welke bewijzen ze eindelijk hebben en dat gij zoolang in de gevangenis moeten zitten gij is tog geen crimineel .en de Media neemt altijd een grote vergrootglas hoor.wanneer zullen deze eens hart aangepakt worden en een boete doen betalen voor hun Grote pak Leugens die maar bijna niets van de waarheid weten ok De Ref groetjes
[Reactie gewijzigd op woensdag 24 oktober 2018 om 08:41]
Vind ik leuk
woensdag 24 oktober 2018 om 09:39
Mijnheer Rieder is mijnheer Vertenten in jou ogen wel als neutrale toeschouwer zo’n top scheidsrechter dan mot je eens naar al zijn matchen kijken die hij heeft gefloten met een neutraal oog als je dat nog kunt en dan kom je misschien ook tot de vaststelling dat hij maar een doorsnee scheidsrechter is. Sta jij er nu ook al eens bij stil waarom hij steeds goede punten krijgt de scheidsrechterscommissie houd met hun beoordeling ook rekening mee wat er in de media verschijnt over hen zowel positief als negatieve commentaren. Mijnheer Rieder daarom vind ik je nogal kort door de bocht gaan dat het gerecht en de Gerechtelijke Ploutie zich zouden baseren op artikels of meldingen die in de media verschijnen. Mijnheer Rieder jij als advocaat weet als geen ander dat het onderzoek nog steeds lopende is en jij vecht het ook al uit in de media ik heb je nog geen goed woord horen zeggen over de speurders en het gerecht in deze zaak je probeert hen alleen maar onderuit te halen, zijn dat de manoeuvres van een topadvicaat in plaats het volledige onderzoek af te wachten en dat kist tijd zij de speurders zitten biet in een of ander Politiefeuilleton
Vind ik leuk
woensdag 24 oktober 2018 om 12:17
En Rieder baseert zich op leugens en flauwezever van klant , als hij onschuldig is kan men niets bewijzen en heeft hij zo een trukken van de foor niet nodig .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws