'Leko puzzelt tegen AS Monaco, vervanger voor Danjuma gekend'

'Leko puzzelt tegen AS Monaco, vervanger voor Danjuma gekend'

24-10-2018 07:30
1

Club Brugge ontvangt woensdag AS Monaco in het kader van de UEFA Champions League. Blauw-Zwart wil absoluut winnen om haar kansen op overwinteren gaaf te houden. Ivan Leko moet echter wel sleutelen aan zijn elftal.

Zo raakte eerder al bekend dat Arnaut Danjuma niet fit raakt voor het belangrijke duel. De Nederlandse seizoensrevelatie maakte tegen Atletico Madrid nog een wondermooi doelpunt, tegen Monaco is hij er niet bij door een blessure.

Het Nieuwsblad weet inmiddels al wie de winger vervangt. Emmanuel Dennis moet Danjuma doen vergeten op de linkerkant. Centraal achterin moet Matej Mitrovic wellicht plaats ruimen voor Brandon Mechele, die de voorkeur lijkt te krijgen op de Kroaat.

Opsteker voor Henry
Bij Monaco zag het er naar uit dat de vierde doelman moest aantreden, maar wellicht raakt Diego Benaglio toch fit voor het Champions League-duel tegen Club Brugge. De ervaren rot (35) speelde al negentien wedstrijden op het Kampioenenbal. Rode Duivels Nacer Chadli en Youri Tielemans worden eveneens in de basiself verwacht.