Refaelov aangenaam verrast door Antwerp: ''Dat wist ik vroeger niet''

Refaelov aangenaam verrast door Antwerp: ''Dat wist ik vroeger niet''

23-10-2018 16:37
9

Lior Refaelov had na 7 jaar geen toekomst meer bij Club Brugge. De Israeliër koos enigszins verrassend voor Royal Antwerp FC en dat blijkt een gouden zet. Refaelov heeft zich in korte periode opgeworpen tot nieuwe publiekslieveling.

Refaelov was al goed voor drie treffers in zes competitieduels en voelt de waardering. ''Overal waar ik ga, zelfs in Brugge, ontmoet ik fans van Antwerp, die om een foto of een handtekening vragen. Dat wist ik vroeger niet, dat Antwerp zoveel fans had'', laat hij weten in een interview met Sport/Voetbalmagazine.

De aanvallende middenvelder is aangenaam verrast door de grootte van The Great Old. ''Ik dacht altijd dat het voetbal in België niet verder reikte dan Anderlecht, Club Brugge of Standard en dat de rest vooral lokaal was."

De 32-jarige Refaelov gelooft dat Antwerp de aansluiting bij deze topclubs kan vinden. ''Het gaat nog tijd vergen voor we het niveau van de Belgische topclubs bereiken, maar de ambitie is er en het gaat in de goeie richting. De voorzitter is zéér ambitieus om dit stadion verder uit te bouwen. Voor de fans is dat belangrijk'', besluit Refaelov.

Lees ook: Club Brugge in de fout? "Hij heeft DNA van Antwerp veranderd"