Leko toont respect voor Henry en Monaco: ''Wij zijn geen favoriet''

  Leko toont respect voor Henry en Monaco: ''Wij zijn geen favoriet''

  dinsdag 23 oktober 2018 om 16:23

  Club Brugge gaat woensdagavond tegen AS Monaco op jacht naar de eerste punten in de Champions League. Ivan Leko schoof de rol van favoriet dinsdag tijdens de persconferentie alvast door naar de Monegasken.

  ''Ik vind niet dat wij de favoriet genoemd kunnen worden. Monaco is een ploeg met individuele kwaliteiten en een nieuwe coach, die op Europees vlak beter is dan Club'', ziet de Kroatische oefenmeester meer kwaliteit bij de opponent.

  De match tussen de twee puntloze teams is ook het Europese debuut voor Thierry Henry, die sinds een week aan het roer staat bij zijn oude liefde. Bij het analyseren van de tegenstander zag Leko al een andere stijl. ''Het Monaco van Jardim is anders dan dat van Henry. We hebben de match van dit weekend goed geanalyseerd en zullen zien hoe ze zich morgen presenteren. Hoe zij spelen, is belangrijk, maar de basis van ons succes is onze prestatie, onze manier van voetballen'', probeert Leko toch van eigen kracht uit te gaan.

  Lees ook: Geloof is zeker aanwezig bij Club Brugge: ''Mentaal staan we sterk''

  Poll

  Wie is er favoriet?

  (81 stemmen)

  Plaats een reactie

  strat2 +177
  dinsdag 23 oktober 2018 om 16:32
  Eerst de opstelling afwachten, want dat kan een fameuze slok op een borrel schelen, als je het mij vraagt alleszins toch.
  [Reactie gewijzigd op dinsdag 23 oktober 2018 om 16:33]
  Vind ik leuk
  camargue +2395
  dinsdag 23 oktober 2018 om 16:40
  Als RSCA supporter hoop ik dat FCB wint, want dat is alleen maar goed voor de ranking voor alle Belgische ploegen ! En vervolgens hoop ik dat wij ook winnen donderdag :)
  Vind ik leuk
  Kris1 +791
  dinsdag 23 oktober 2018 om 17:43
  Dat vind ik als Clubsupporter knap. Ik hoop dan ook dat jullie winnen. Het zal een k
  Vind ik leuk
  camargue +2395
  dinsdag 23 oktober 2018 om 17:56
  Ik vind dat dit toch echt moet kunnen, nietwaar? Er zijn veel ergere dingen in het leven dan elkaar naar de keel grijpen voor een voetbalmatch :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws