Geloof is zeker aanwezig bij Club Brugge: ''Mentaal staan we sterk''

Geloof is zeker aanwezig bij Club Brugge: ''Mentaal staan we sterk''

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 15:30di 23-10-2018 om 15:30

Club Brugge speelt woensdagavond een cruciale thuismatch in de Champions League. De landskampioen beseft dat er absoluut een resultaat moet worden geboekt tegen AS Monaco. 

AS Monaco heeft net als Club Brugge nul punten naar de eerste twee wedstrijden en dus ziet Blauw-Zwart kansen. Zo ook Stefano Denswil, die aangeeft dat er ondanks de 0 op 6 vertrouwen is. ''De laatste twee wedstrijden haalden we helaas geen punten, maar we zijn met een redelijk goed gevoel van het veld gestapt'', zei de Nederlander dinsdag op de persconferentie.

Denswil beseft dat het een belangrijk duel is, met het oog op eventuele overwintering. ''We hebben beide 0 punten, dus morgen willen we die punten pakken en gaan voor de derde plek'', sprak hij duidelijke taal.

De centrale verdediger ziet het duel tegen Borussia Dortmund daarbij als houvast. "We hebben vertrouwen in elkaar. We hadden tegen Dortmund punten moeten pakken. Dat is niet gebeurd, maar toch konden we met opgeheven hoofd het veld afstappen. Mentaal staan we sterk en geloven we er in."

Plaats een reactie

Lodecol13 +3859
dinsdag 23 oktober 2018 om 20:49
Weer een met niveau--0,0 vp gooi die maar direct buiten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws