Man Utd vs Juventus! Mooi aanbod voor treffer van Lukaku of Ronaldo!

Man Utd vs Juventus! Mooi aanbod voor treffer van Lukaku of Ronaldo!

23-10-2018 15:00

Het treffen tussen Manchester United en Juventus is op zichzelf al een mooi affiche, maar het feit dat Cristiano Ronaldo terug zal keren op Old Trafford geeft deze wedstrijd een extra dimensie. Daarnaast is er ook Romelu Lukaku, die zich zal willen tonen tegen Juventus. Dankzij Ladbrokes wordt deze nóg wat specialer!

SUPERPROMO! Lukaku of Ronaldo scoort op Old Trafford: Van €20 naar €200! KLIK HIER!

De bookmaker heeft namelijk een bijzonder mooie promotie klaar voor deze partij. Je kan maar liefst €200 verdienen bij een storting van €20! Wat moet er dan gebeuren? Heel simpel, Lukaku of Ronaldo moeten een doelpunt scoren!

En dat is zeker mogelijk. Lukaku heeft het de laatste weken wat moeilijker bij Man Utd, maar bij de Rode Duivels bewees hij toch het scoren niet verleerd te zijn.

Ook Ronaldo is dat nog niet. De nieuwe aanvalsleider Ronaldo lijkt zijn draai in Italië steeds meer te vinden. Aanvankelijk ging het scoren hem lastig af, maar in de laatste 2 duels vond hij 2 keer het net. Een doelpuntvan één van beide heren behoort dus zéker tot de mogelijkheden!

Hoe speel je mee?
Wil je ook meedoen? Klik dan op één van de linkjes in dit artikel en registreer je met de code LAD10. Stort vervolgens minstens €20 op de actie en ontvang maar liefst €200(!) als Lukaku of Ronaldo scoren!

SUPERPROMO! Lukaku of Ronaldo scoort op Old Trafford: Van €20 naar €200! KLIK HIER!