Flinke tegenvaller voor Genk: Trossard out, andere basispion onzeker

Flinke tegenvaller voor Genk: Trossard out, andere basispion onzeker

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 12:50di 23-10-2018 om 12:50

KRC Genk neemt het donderdag in de Europa League op tegen Besiktas. Dat zal het niet met de sterkst mogelijke elf kunnen doen.

Zo kondigde Genk via de officiële kanalen al aan dat Leandro Trossard er zeker niet bij is. De aanvaller heeft last aan de hamstrings en is niet mee afgereisd naar Turkije. Het is nog onduidelijk hoe lang Trossard out zal zijn. Dinsdag volgt verder onderzoek.

Trossard is mogelijk niet de enige afwezige. Zo is het nog onduidelijk of Sander Berge in actie kan komen tegen de Turkse topclub. De middenvelder heeft een lichte knieblessure. Volgens Het Belang van Limburg wil men geen risico's nemen en krijgt hij dan ook meer rust.

Lees meer over:Europa LeagueKRC Genk

Plaats een reactie

Den Didi +471
dinsdag 23 oktober 2018 om 13:05
Die wedstrijd zou ik graag gaan zien in Istanbul, bij de terug ronde en prachtig stadion met een mooie locatie en die sfeer is top, een aanrader voor de supporters van genk
Vind ik leuk
dinsdag 23 oktober 2018 om 14:01
Vind ik niet erg dat Berge en Trossard afwezig zijn. EL is bijzaak dit seizoen. Enkel competitie en beker zijn belangrijk.
Vind ik leuk
freejazz +2644
dinsdag 23 oktober 2018 om 14:09
Niet mee akkoord. Genk mag niet de fout maken die enkele andere Belgische clubs in Europa maakten door dat te laten schieten. Je bent erbij, doe er dan ook iets mee. Trouwens, denk aan het Belgen-coëfficient.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws