Club gaat voor laatste kans: uniek aanbod in CL-kraker

Club gaat voor laatste kans: uniek aanbod in CL-kraker

23-10-2018 13:00
3

Voor Club Brugge is het tot nu toe afzien geweest in de Champions League. De Belgische kampioen verloor tweemaal, maar kan tegen AS Monaco het tij keren.

Speel €5 op Club Brugge - AS Monaco en krijg €10 aan Free Bets!

De eerste speeldag eindigde voor Blauw-Zwart in mineur, doordat Borussia Dortmund in het Jan Breydel Stadion via een lucky shot drie punten in de slotfase veroverde. Het uitduel met Atlético Madrid ging vervolgens, ondanks kranig verweer, verloren met 3-1. 

Het lijkt er dan ook op dat Dortmund en Atlético de twee ploegen zijn die overwinteren in de Champions League, maar de strijd om plek 3 is nog volledig open. Monaco verloor namelijk ook tweemaal en bij de club uit het prinsendom loopt het voor geen meter dit seizoen.

Trainer Leonardo Jardim werd al vervangen door ex-Duivels-assistent Thierry Henry, maar dat leverde afgelopen weekend nog geen succes op: 2-1 verlies bij Strasbourg. Genoeg kansen dus voor Club Brugge, want Monaco won op 11 augustus(!) voor het laatst.

Bookmaker Betway heeft voor dit duel een mooie promo in huis: speel minstens €5 op deze wedstrijd (odd 1,50 of hoger) en ontvang €10 aan Free Bets! De voorwaarden zijn simpel: bestaande én nieuwe klanten kunnen meedoen!

Speel €5 op Club Brugge - AS Monaco en krijg €10 aan Free Bets!