Bondscoach Martinez wil als een gek vertrekken naar Real Madrid

"Bondscoach Martinez wil als een gek vertrekken naar Real Madrid"

23-10-2018 11:30
7

De dagen van Julen Lopetegui lijken meer en meer geteld te zijn bij Real Madrid. Lopetegui verliet de nationale ploeg van Spanje net voor het WK, maar kan Real niet op de rails krijgen. Misschien kan Roberto Martinez dat wel.

Martinez wordt in de Spaanse pers genoemd als een potentiële opvolger. Hij zou zelfs tweede op de lijst staan volgens Eduardo Inda van OK Diario"Martinez staat tweede op de verlanglijst en wil als een gek naar Real komen. Maar men vreest dat hij te zacht is voor zijn spelers en de club heeft momenteel nood aan een harde hand, de spelers lijken hun wil om te winnen immers verloren."

Op de eerste plaats van het lijstje zou José Mourinho staan, die in het verleden al actief was bij Real. Zijn contract bij Manchester United is echter waterdicht. Martinez zou zijn contract bij de KBVB naar verluidt wel degelijk willen verbreken om naar Real te kunnen. De KBVB is echter nog niet gecontacteerd. Martinez zou ook een contract van minstens 2,5 jaar willen om een project te kunnen opzetten.