Racing Genk-fans zitten met probleem: Dat lijkt ons niet haalbaar

Racing Genk-fans zitten met probleem: "Dat lijkt ons niet haalbaar"

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 11:15di 23-10-2018 om 11:15

Donderdag krijgt Racing Genk een lastige opdracht voor de kiezen. In Turkije kijkt het Besiktas in de ogen. Ook voor sommige fans kan het een stevige uitdaging worden.

Het Belang Van Limburg weet dat supportersvereniging OSV zich zorgen maakt. Een groep fans heeft namelijk de reis naar Turkije geboekt bij een bedrijf uit Meerhout. Dat bedrijf heeft een vlucht gepland via het Bulgaarse Sofia en niet via Istanbul. Voorzitter Rudy Claessens vraagt zich af of de fans op tijd zijn voor hun terugvlucht.

"De terugvlucht in Sofia is vrijdagochtend om 6 uur gepland. Maar de busreis tussen het stadion in Istanbul en de Bulgaarse hoofdstad bedraagt zo'n zeshonderd kilometer. Daar komt nog bij dat er grenscontrole is. Die vlucht om 6 uur lijkt ons niet haalbaar. We hebben de organisator geprobeerd te contacteren, maar dat is nog niet gelukt. We vragen aan supporters die er geboekt hebben om ons in te lichten, zodat we kunnen bekijken hoe we dit het best aanpakken. Zowel het OSV als KRC Genk werken niet met deze reisagent", zo vertelt Claessens.

Plaats een reactie

Riddlin +2657
dinsdag 23 oktober 2018 om 12:09
Dat gaat een hele nipte worden. En de wegen buiten de grote steden zijn daar ook al niet overal al te best.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws