Goed nieuws en veel hoop bij Anderlecht na update over blessure van Dimata

Goed nieuws en veel hoop bij Anderlecht na update over blessure van Dimata

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 09:49di 23-10-2018 om 09:49

RSC Anderlecht kon afgelopen weekend met mooie 4-2 cijfers winnen van Cercle Brugge. De uitblinker was Landry Dimata, die een hattrick scoorde. Hij viel echter uit met een blessure. Raakt hij ook fit voor de komende wedstrijd?

Vlak na zijn derde doelpunt ging Dimata naar de kant voor verzorging. Hij werd ook gewisseld voor Ivan Santini. Er werd even gevreesd voor een afwezigheid van enkele weken, maar dat lijkt wat voorbarig geweest te zijn.

Volgens Het Laatste Nieuws valt de schade goed mee. De eerste onderzoeken waren veelbelovend. Dimata wordt momenteel nog onderzocht door dokter Geert Declercq, maar het is niet uitgesloten dat hij toch fit geraakt voor de partij van donderdag tegen Fenerbahçe.

Voor Dimata én Anderlecht wordt het alvast een flinke opsteker als hij fit geraakt. "Het wordt nipt, maar niks is uitgesloten", geeft makelaar Didier Frenay aan.

Plaats een reactie

Wankstar123 +2614
dinsdag 23 oktober 2018 om 09:52
Indien niet fit, Dauda in de basis aub.
Vind ik leuk
Frefke +1496
dinsdag 23 oktober 2018 om 09:59
Ja, je leest zo tussen de lijnen dat Frenay Dimata absoluut wil laten spelen tegen Fenerbahçe... In 't vooruitzichrt al van een nieuwe transfer zeker en dus een riant commissieloon voor de makelaar.
Laat die blessure helen en zet hem pas in als hij weer topfit is !
Vind ik leuk
Mckenzie +4885
dinsdag 23 oktober 2018 om 10:43
Ik dacht ook direct. Makelaars doen er beter aan zich wat gedeisd te houden. Al helemaal over medische zaken en al dan niet beschikbaarheid.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws