Update: Leko moet beginnen puzzelen: sterkhouder haakt definitief af

Update: Leko moet beginnen puzzelen: sterkhouder haakt definitief af

Gepubliceerd: dinsdag 23 oktober 2018 om 18:10di 23-10-2018 om 18:10

Bij Club Brugge wacht men bang af voor de wedstrijd tegen AS Monaco. Er zijn twijfels over de fitheid van Arnaut Danjuma. Raakt hij wel speelklaar voor de CL-wedstrijd?

De Nederlander moest na 45 minuten voetballen tegen Waasland-Beveren al gewisseld worden. Hij incasseerde voor de interlands met Oranje al een trap op de enkel en was daar nog niet helemaal van hersteld. Volgens Het Laatste Nieuws is het nog onduidelijk of hij wel klaar geraakt voor de CL-wedstrijd.

Het dagblad omschrijft hem als 'twijfelachtig' voor de partij. Danjuma bezocht maandag alvast een dokter, maar het is nog onduidelijk of hij er ook bij zal zijn. Een mogelijk alternatief voor Danjuma is Emmanuel Dennis of Krépin Diatta. Alweer een flinke klap dus voor Club Brugge, dat ook geen beroep meer kan doen op Jelle Vossen.

Update 17.25 uur: Volgens Het Nieuwsblad moet Danjuma definitief afhaken voor de Champions League-wedstrijd tegen Monaco. De flankspeler verscheen dinsdag niet op de laatste training en is out. 

Update 18.10 uur: Ivan Leko heeft zopas zijn selectie vrijgegeven voor het duel met Monaco. De naam van Danjuma valt nergens te bespeuren, dus de Kroatische trainer mag beginnen puzzelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws