Mourinho: 'Blij om United-contract uit te dienen en ik wil ook daarna blijven'

Mourinho: 'Blij om United-contract uit te dienen en ik wil ook daarna blijven'

Gepubliceerd: maandag 22 oktober 2018 om 19:43ma 22-10-2018 om 19:43

José Mourinho wil niets weten van een ontslag of vertrek bij Manchester United. De Portugese manager werd maandag in Spaanse media in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid, waar Julen Lopetegui onder vuur ligt.

"Ik wil niet alleen maar over Real of over het weerzien met Ronaldo praten. Ik heb hier een contract en ben gelukkig in Manchester", reageerde Mourinho op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Juventus van dinsdag. "Ik ben blij om mijn contract tot de laatste dag uit te dienen en ik zou ook daarna graag hier blijven. Ik denk alleen maar aan Manchester United."

Mourinho was wel enthousiast over landgenoot Ronaldo. "Hoe goed Ronaldo is? Ik denk dat hij op het niveau zit dat die vragen niet meer nodig zijn. Hij is een van de beste spelers aller tijden en dat is alles wat je erover kunt zeggen. Zo simpel is het gewoon."

Verder wilde Mourinho niet veel kwijt. "Ik ben hier om over Juventus te praten. Een van de grootste clubs ter wereld en een van de grootste kandidaten om de Champions League te winnen. Daar bereid ik me op voor en daarom zit ik hier."

Lees ookWilde Real Madrid-geruchten: hereniging tussen favoriet Mourinho en Ibrahimovic

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws