'Teleurstellend Fulham denkt aan ontslag na 110 miljoen aan investeringen'

'Teleurstellend Fulham denkt aan ontslag na 110 miljoen aan investeringen'

22-10-2018 16:00
6

Ontslag dreigt voor Fulham-manager Slavisa Jokanovic. Volgens The Times heeft de trainer te horen gekregen dat hij nog twee duels heeft om zijn baan in Londen te redden. 

De leiding van Fulham is blijkbaar absoluut niet tevreden over de seizoensstart. De formatie uit Londen won slechts één van z'n negen competitieduels en incasseerde 25 doelpunten, meer dan alle andere teams. Met vijf punten staat Fulham onder de rode streep. 

De vijftigjarige Jokanovic, die eerder trainer was van onder meer Watford en Maccabi Tel Aviv, heeft nu te horen gekregen dat er in de komende twee wedstrijden een goed resultaat behaald móet worden. Fulham speelt tegen Bournemouth (thuis) en Huddersfield Town (uit). Bij teleurstellende uitslagen is het einde verhaal voor de trainer, weet The Times. 

In mei slaagde Jokanovic erin om met Fulham te promoveren naar de Premier League. In de finale van de play-offs werd Aston Villa verslagen. The Cottagers investeerden in de zomer stevig in de selectie. In totaal werd er zo'n 110 miljoen euro gespendeerd aan spelers als Jean-Michael Serri en Aleksandar Mitrovic.

Bij Fulham speelt éen Nederlander: Timothy Fosu-Mensah. Hij wordt dit seizoen gehuurd van Manchester United.