Mpoku geeft tegenstander tip: Daar hebben we het moeilijk mee

  Mpoku geeft tegenstander tip: "Daar hebben we het moeilijk mee"

  maandag 22 oktober 2018 om 09:28

  Standard kan geweldig voetballen. Dat bewezen de Rouches voor de interlandbreak tegen Club Brugge (3-1). Maar ze tonen ook regelmatig een ander gezicht. Tegen Moeskroen kwam het afgelopen weekend niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

  "Al bij al speelden we een matige partij. Moeskroen voetbalde in een ruit, daar hadden we het lastig mee. En de grinta van tegen Club Brugge zat er niet meer in. Waarom weet ik niet. Het is een beetje typisch Standard en zeker een werkpunt", stelde Paul-José Mpoku in Het Belang van Limburg.

  Tijdens de rust probeerde Preud'homme nog tevergeefs met een donderspeech het tij te keren. "Ik begrijp dat de trainer in de pauze even tekeerging”, aldus Renaud Emond. “We merken meer en meer dat we het moeilijk hebben om de oplossing te vinden tegen ploegen die een laag blok zetten. Dat we winnen tegen Club is mooi, maar het draait op niets uit als je dat hier niet kan bevestigen."

  Plaats een reactie

  SD +9317
  maandag 22 oktober 2018 om 09:54
  Ok maar er waren genoeg kansen om te scoren. Daar ligt het grootste pijnpunt, want als je voorstaat moet de tegenstander ook zijn spel aanpassen.
  Vind ik leuk
  Frefke +595
  maandag 22 oktober 2018 om 11:50
  Ja, daar worden meer dan normaal kansen de nek omgewrongen. Ik denk dat hun probleem juist daar ligt. Indien je in het eerste kwartier er eentje kan scoren, ben je gelanceerd (cfr. Anderlecht gisteren tegen de vereniging). En dan lok je de tegenpartij uit zijn hok.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws