Twee nieuwe klappen voor Lokeren, spelers vallen als vliegen

Twee nieuwe klappen voor Lokeren, spelers vallen als vliegen

22-10-2018 08:20

Het zit Sporting Lokeren dit seizoen niet mee. De resultaten vallen tegen en de spelers blijven niet gespaard van blessures. Zaterdag was het weer twee keer raak bij de nummer vijftien uit de stand.

Tegen Antwerp kreeg Davino Verhulst twee goals te slikken. Lokeren verloor met 2-1 op de Bosuil. Toch was het niet de bedoeling dat Verhust in Antwerpen tussen de palen gingen staan. Ortwin De Wolf was de eerste keuze van Peter Maes. Helaas verzwikte hij tijdens de laatste minuten van de opwarming zijn enkel. Dat weet Het Nieuwsblad te melden.

Tijdens de match tegen Antwerp viel Geoffrey Mujangi Bia dan weer uit. Een adductorenletsel gooide bij hem roet in het eten. Bia stond zaterdag voor de eerste keer dit seizoen bij Lokeren aan de aftrap. Op maandag staan er onderzoeken voor De Wolf en Bia op het programma. Dan moet blijken hoe ernstig de blessures zijn.

Volgende week zaterdag ontvangt Lokeren KV Oostende. Peter Maes kan die match best winnen als hij trainer van Lokeren wil blijven. Tegen KVO kan Maes geen beroep doen op Killian Overmeire. De kapitein van Lokeren kreeg twee geel tegen Antwerp en moet dus één speeldag geschorst toekijken.