Wilde Real Madrid-geruchten: hereniging tussen favoriet Mourinho en Ibrahimovic

Wilde Real Madrid-geruchten: hereniging tussen favoriet Mourinho en Ibrahimovic

22-10-2018 07:37
3

Real Madrid-trainer Julen Lopetegui lijkt zijn langste tijd in het Estadio Santiago Bernabeu te hebben gehad, nu De Koninklijke al vijf duels op rij niet heeft gewonnen. In de Spaanse media wordt al volop over zijn opvolging gespeculeerd: José Mourinho is naar verluidt zelfs een gegadigde.

Clubicoon Guti, momenteel assistent-trainer bij Besiktas, werd deze week al naar voren geschoven door AS en ook Antonio Conte zou in beeld zijn. Nu duikt dus ook de naam van Mourinho op: El Chiringuito TV beweert zelfs dat de manager van Manchester United de favoriet is van het Real Madrid-bestuur. De Portugees is geen onbekende bij de regerend Champions League-winnaar. Tussen 2010 en 2013 was hij al trainer van De Koninklijke.

Het medium Tiempo de Juego heeft nóg een wild gerucht met betrekking tot Real Madrid. De club komt na het vertrek van Cristiano Ronaldo zeer moeizaam tot scoren en wil tijdens de winterstop een extra aanvaller aantrekken. Men zou zelfs interesse hebben in Zlatan Ibrahimovic.

De 37-jarige Zweed heeft een doorlopend contract bij LA Galaxy, maar kan tijdelijk naar een andere club wanneer de Amerikaanse competitie stilligt. Ibrahimovic werkte bij Internazionale en Manchester United al samen met Mourinho.