Geen Vossen meer: 'Hij moeten nu samen met Wesley de aanval dragen'

Geen Vossen meer: 'Hij moeten nu samen met Wesley de aanval dragen'

22-10-2018 07:25
12

Club Brugge kwam afgelopen weekend thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Daarbij zag het ook nog eens Jelle Vossen uitvallen. Wie moet hem vervagen? Het Laatste Nieuws meent het antwoord te weten.

De krant meent dat Kaveh Rezaei nu samen met Wesley Moraes het verschil bij Club Brugge moet gaan maken. 'Club ving vlak voor het einde van de transferperiode het vertrek van Diaby op door Kaveh Rezaei nog aan boord te hijsen voor een recordbedrag van 5 miljoen euro. Hij moet nu samen met Wesley de aanval van blauw-zwart dragen. Rezaei miste zelf de eerste twee CL-duels, tegen Dortmund en Atlético Madrid, maar is intussen weer inzetbaar.'

Ivan Leko hoeft trouwens niet voor Rezaei te kiezen. De trainer van Club Brugge kan ook nog altijd een beroep doen op Dennis, Loïs Openda en Siebe Schrijvers. Vossen staat drie maanden aan de kant. Een scheur in de mediale banden van de knie houdt de aanvaller tot na Nieuwjaar aan de kant. Voor Vossen is het niet de eerste keer dat hij lang geblesseerd is. Ook bij Genk en Cercle Brugge kende hij het nodige blessureleed.