'Manchester United-opstelling lekt wéér uit: Mourinho op zoek naar 'de mol''

'Manchester United-opstelling lekt wéér uit: Mourinho op zoek naar 'de mol''

Gepubliceerd: maandag 22 oktober 2018 om 07:03ma 22-10-2018 om 07:03

Manchester United-manager José Mourinho gaat op zoek naar het lek binnen de selectie en de technische staf. De Portugees ontdekte zaterdagmiddag tot zijn grote woede dat zijn opstelling voor het uitduel met Chelsea voortijdig was uitgelekt.

The Mancunians reisden vrijdag al af naar Londen om zich voor te bereiden op de kraker met Chelsea. Mourinho maakte in het spelershotel de opstelling voor zaterdagmiddag bekend. Volgens The Daily Mail waren alleen de spelersgroep en de technische staf daarbij aanwezig. De Portugees was dan ook furieus toen zijn opstelling zaterdagochtend al was gedeeld via social media.

Het is niet de eerste keer dit seizoen: ook de opstelling voor de uitwedstrijd tegen West Ham United op 29 september werd eerder dan gepland opgepikt door de media. Manchester United leed vervolgens een kansloze 3-1 nederlaag tegen de laagvlieger. Naar verluidt gaat Mourinho een intern onderzoek houden op Old Trafford om de 'mol' binnen de selectie en technische staf te identificeren.

De Portugees beleefde sowieso een beroerde middag op bezoek bij zijn oude club. Manchester United leek met 1-2 te winnen, maar moest in de zesde minuut van de blessuretijd de 2-2 van Ross Barkley slikken. Mourinho werd vervolgens geprovoceerd door Chelsea-assistent Marco Ianni, ontplofte en moest door stewards worden tegengehouden.

Lees meer over:Premier League

Plaats een reactie

mapolean +1186
maandag 22 oktober 2018 om 07:36
De Mol is al lang gestopt met voetballen... Zijn doelpunt tegen de toenmalige SovjetUnie staat voor eeuwig in ons geheugen gegrift... (maar die Mol zal Mourinho niet bedoelen hé)...
Vind ik leuk
Basvyncke +911
maandag 22 oktober 2018 om 08:12
De stewards hadden hem beter laten lopen, die ging toch niets doen. Veel blaffen, weinig bijten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws