Vanaken en Carcela krijgen stevige concurrentie van Genkenaar: Zeker in de top

Vanaken en Carcela krijgen stevige concurrentie van Genkenaar: "Zeker in de top"

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 20:51zo 21-10-2018 om 20:51

KRC Genk kon zaterdag weer rekenen op een sterke Leandro Trossard. Met twee doelpunten schonk hij Genk de 2-1 zege tegen Eupen. Bij Studio Live was men onder de indruk van de Limburger.

Het antwoord van Jacky Mathijssen was ook duidelijk bij de vraag of Trossard de beste speler is van onze competitie. “Bij de top vind ik zeker van wel”, klonk het.

“Ik denk dat het ook deel uit maakt van zijn plan: dit jaar met Genk voor het allerhoogste gaan, zowel wat hem zelf betreft als met het team. En dan volgend jaar een stap hoger zetten, zegt hij.

Goede prestaties zouden ook deze winter al voor interesse kunnen zorgen. Al denkt Mathijssen niet dat Trossard ook al zal vertrekken. "Ik denk dat daar bij Genk goede afspraken over heeft gemaakt.”

“Bovendien heeft men zich in een positie gevoetbald waarbij een titel zeker mogelijk is. Ik denk ook dat deze kans groter is dan de komende jaren want ik ga er niet vanuit dat enkel Leandro zal vertrekken”, besluit hij.

Plaats een reactie

Rebel +2212
zondag 21 oktober 2018 om 21:23
Man man man, Trossard is de beste speler in onze competitie ,daar had ik Jacky niet voor nodig,heb het al veel eerder gezegd,dit is de nieuwe gouden schoen,heeft alles,beslist wedstrijden en dit op zo jonge leeftijd,maar dan de media,volgend jaar grote transfer,hopelijk laat hij zijn kop niet zot maken en blijft hij nog enkele jaren in Belgie.
Vind ik leuk
Kess +629
maandag 22 oktober 2018 om 01:33
Carcela 😂 ?
Vind ik leuk
Gimini +1331
maandag 22 oktober 2018 om 04:27
In de zomer naar een topclub en indien mogelijk nog een jaartje laten groeien in Genk, om niet te verkommeren op de bank de eerste seizoenen. Of Genk die dan nog als "huurspeler" kan betalen is maar de vraag.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws