KV M€ch€l€n versus de Rat Killers, supporters vechten het uit met elkaar

KV M€ch€l€n versus de Rat Killers, supporters vechten het uit met elkaar

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 20:02zo 21-10-2018 om 20:02

De wedstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk werd ook een wedstrijd in een wedstrijd. Niet tussen bepaalde spelers, wel tussen de twee supporterskernen.

Terwijl de spelers van Malinwa de 3-0 overwinning konden vieren tegen Beerschot-Wilrijk, streden beide supporterskernen ook tegen elkaar. Nog voor de aftrap begon het steekspel al.

De supporters van Malinwa ontrolden een tifo als antwoord op het omkopingsschandaal. De supporters in het bezoekersvak hadden al snel een antwoord klaar. Zij zwaaiden met geldbriefjes en onthulden het spandoek ‘KV M€ch€l€n’

Ook tijdens de wedstrijd werd er nog gestreden. De ‘Rat Killers’ of ‘Rattendoders’ zaten in het thuisvak, terwijl een fan van de bezoekers op een bepaald moment tijdens de wedstrijd geld probeerde te geven aan KV Mechelen-middenvelder Rob Schoofs.

Het bleef ook niet bij enkele acties en spandoeken, maar er kwamen ook nog gezangen aan te pas. Meer dan eens klonk het “Vejkovic Olé Olé” en “Malinwa Maffia” bij de bezoekers. KVM-supporters kwamen met “Ratten Buiten” en “Wij zijn geen fusieclub”. Eén ding is zeker, beide clubs zullen niet meteen vrienden worden.

Foto’s: Photonews

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws