Thorup begint bij KAA Gent met grote zege op KV Oostende

21-10-2018 19:52
20

Nieuwbakken coach Jess Thorup is goed begonnen bij KAA Gent. De Buffalo’s wonnen met 0-4 op het veld van KV Oostende.

In de beginfase kreeg Gent wel meteen een domper te verwerken. Briger Verstraete moest geblesseerd het veld verlaten nadat Vanlerberghe vol op het been van de middenvelder ging. Na 20 minuten kwam de uitploeg op voorsprong.

Stallone Limbombe kwam naar binnen en zijn schot week af via het been van Tomasevic, 0-1. Nog voor rust kon Gent die voorsprong verdubbelen. Yaremchuk kopte een voorzet van Souquet hard binnen.

Na rust ging Gent op zijn elan verder. Chakvetadze maakte de wedstrijd helemaal dood door de 0-3 te maken. Canesin ging de fout in. Tien minuten voor tijd werd een doelpunt van Limbombe afgekeurd door de VAR, maar niet lang daarna wist Limbombe alsnog zijn tweede van de avond te maken. Eindstand: 0-4.