Leko na gelijkspel: “Daarom ben ik extra gefrustreerd en teleurgesteld”

Leko na gelijkspel: “Daarom ben ik extra gefrustreerd en teleurgesteld”

20-10-2018 08:16
33

Landskampioen Club Brugge deed een slechte zaak in eigen huis. Blauw-Zwart speelde 1-1 gelijk tegen Waasland-Beveren. Coach Ivan Leko kreeg voorafgaand de wedstrijd enorm veel steun van het thuispubliek.

“Dat de fans het vanavond zo voor mij opnamen was fantastisch. Dat zal ik nooit vergeten”, wordt Leko geciteerd door Het Nieuwsblad. “Daarom ben ik extra gefrustreerd en teleurgesteld door dit gelijkspel. We kwamen tijdens de wedstrijd nooit in ons spel. Onze sterkte is normaal gezien onze energie, het vuur en onze passie.”

“Onze supporters verdienen gewoon strijd om iedere bal. Dat heb ik vandaag gemist. Daarom ben ik extra teleurgesteld. Ja normaal gezien moeten we deze slechte wedstrijd gewoon met 1-0 winnen. In de situatie waarin we een tegendoelpunt krijgen, missen we gewoon scherpte.” “

Sommige spelers spelen twee weken met hun nationale ploeg”, vervolgt de Kroaat. “Dat is iets anders. Daar kunnen ze op kwaliteit spelen, met het potentieel dat daar is. Maar bij Club Brugge moeten ze het verschil maken met vuur en energie. En dat hebben we vandaag gemist”, aldus Leko.