Sarri hoopt dat Hazard blijft: 'Daarvoor moet hij niet in Spanje spelen'

Sarri hoopt dat Hazard blijft: 'Daarvoor moet hij niet in Spanje spelen'

19-10-2018 18:38
1

FC Chelsea wil heel graag het contract van Eden Hazard verlengen. De Rode Duivel verkeert dit seizoen in bloedvorm, maar Real Madrid ligt nog steeds op vinkenslag om hem weg te plukken bij de Blues. Zijn coach Maurizio hoopt alvast dat hij blijft.

Het huidige contract van Hazard loopt nog tot medio 2020, dus een verlenging dringt zich op. "Eden is een geweldige speler", vertelde Sarri volgens Daily Mail tijdens een persconferentie. "Het wordt heel belangrijk dat hij bij ons blijft. Héél belangrijk."

De 59-jarige Italiaan denk dat zijn sterspeler alle prijzen kan winnen als hij bij Chelsea blijft. "Hij kan alles winnen. Daarvoor moet hij niet in Spanje spelen. Hij kan hier de Gouden Bal winnen. Als hij bijvoorbeeld met Chelsea de Champions League wint en met België het Europees kampioenschap, kan hij alles winnen zonder dat hij in Spanje speelt."

Sarri hoopt met zijn uitspraken een beetje invloed te hebben op de contractbesprekingen. "Ik heb het nog niet tegen hem gezegd, want ik heb hem gisteren pas voor de eerste keer in twee weken gezien. Maar ik wil het hem wel snel vertellen", besloot de coach van Chelsea.

Lees ook: Hazard neemt gas terug over toekomst: ''Dat is geen enkel probleem"