Bankzitter van Chelsea is reserverol beu: Het is of Chelsea, of hij gaat weg

Bankzitter van Chelsea is reserverol beu: "Het is of Chelsea, of hij gaat weg"

Gepubliceerd: vrijdag 19 oktober 2018 om 15:16vr 19-10-2018 om 15:16

Andreas Christensen wil weg bij Chelsea als zijn situatie rond Kerstmis niet is verbeterd. De verdediger uit Denemarken, die al sinds 2012 onder contract staat bij de Londenaren, kwam vorig seizoen 27 keer in actie voor Chelsea. Dit jaar moet hij genoegen nemen met een plek op de bank.

Christensen speelde nog geen minuut voor The Blues in de Premier League en begint zijn reserverol spuugzat te worden. De vader en zaakwaarnemer van Christensen zijn plan van aanpak al klaar heeft liggen, mocht de situatie niet veranderen.

"Als zijn situatie niet verandert met Kerstmis zullen we zeker een gesprek met Chelsea aanvragen", laat hij weten aan The Telegraph. "Dan zullen we vragen wat we voor hem kunnen doen en of hij kan vertrekken bij de club. Er moet nu echt iets gaan gebeuren."

In het verleden speelde Christensen op huurbasis twee seizoenen voor Borussia Mönchengladbach. Dat ziet vader Sten niet meer zitten. "Wat mij betreft wordt hij niet meer uitgeleend. Het is of Chelsea, of hij gaat weg. Verhuur is geen ideale situatie voor Andreas."

Plaats een reactie

vrijdag 19 oktober 2018 om 16:42
"De vader en zaakwaarnemer van Christensen zijn plan van aanpak al klaar heeft liggen"
Wat een zinsbouw!
Vind ik leuk
Smuuw +1426
vrijdag 19 oktober 2018 om 21:05
Die zou gelukkig zijn bij Crystal Palace
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws