Hazard neemt gas terug over toekomst: ''Dat is geen enkel probleem

Hazard neemt gas terug over toekomst: ''Dat is geen enkel probleem"

Gepubliceerd: vrijdag 19 oktober 2018 om 12:34vr 19-10-2018 om 12:34

Eden Hazard zou het niet erg vinden als hij de rest van zijn carrière bij Chelsea blijft. Dat zegt de Rode Duivel als reactie op speculaties dat hij aanstuurt op een transfer naar Real Madrid.

Hazard vertelt bij Sky Sports dat hij gelukkig is bij The Blues. "Ik kan mijn carrière best afsluiten bij Chelsea. Dat is geen enkel probleem. Ik ben heel erg blij dat ik bij deze club ben, ik ben blij met het team dat ik om me heen heb en mijn familie voelt zich hier goed."

"Als ik niet naar Spanje ga is dat geen probleem", vervolgt Hazard, die onlangs aangaf dat hij altijd heeft gedroomd van een transfer naar Real Madrid. "Ik hou van de fans en ik denk dat de fans ook van mij houden. Wat er ook gebeurt in de toekomst, ik ben er blij mee."

Hazard is dit seizoen op dreef bij Chelsea. Hij scoorde al zeven Premier League-doelpunten en verloor nog niet met de club uit Londen. Vorige week werd hij uitgeroepen tot beste Premier League-speler van de maand.

Plaats een reactie

Zetterberg +13493
vrijdag 19 oktober 2018 om 13:03
Wat er ook gebeurt, hij is er blij mee! Dat typeert hem ook, tevredenheid!
Vind ik leuk
vrijdag 19 oktober 2018 om 14:37
Een vedet dat nie naast zijn schoenen loopt of probeert op te vallen!!! Respect
Vind ik leuk
Amongoth +300
vrijdag 19 oktober 2018 om 17:24
Ik stel voor dat jullie allemaal eens gaan kijken, op voetbal24, één van deze 2 sites is aan’t zeveren dat het niet meer mooi is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws