KV Mechelen blijft niet bij de pakken zitten en komt met statement

KV Mechelen blijft niet bij de pakken zitten en komt met statement

19-10-2018 11:16
5

KV Mechelen zit in een moeilijke periode. Het rommelt op de club door het grootschalige onderzoek naar illegale praktijken binnen de Belgische voetbalwereld. Malinwa blijft echter niet bij de pakken zitten en komt met een statement.

De supporters blijven KV Mechelen steunen. “Die steun is overweldigend. Als raad van bestuur willen we hen ook een duidelijk signaal geven: we gaan verder met de ambities van deze wondermooie club”, laat Dieter Penninckx op de clubwebsite weten. De ambities van Malinwa blijven dan ook hetzelfde.

“Promoveren is en blijft het doel. We willen de goede sportieve lijn en prestaties van de afgelopen weken voortzetten, te beginnen nu zondag met de match KVM-Beerschot.” De werking binnen de club krijgt nieuwe vormer. Ook eist KVM dat het aantal spelers van bepaalde makelaars binnen de club beperkt zal worden tot maximaal drie.

“De taken en verantwoordelijkheden van de huidige gedelegeerd bestuurders worden, gezien de situatie, tijdelijk waargenomen door een vierkoppig team: aandeelhouders Dieter Penninckx en Luc Leemans, supportersafgevaardigde Hans Van der biesen en operationele man Bram Scheerlinck. Zo kunnen we onze ambities blijven verwezenlijken.”