'Leko twijfelt over basisopstelling, twee sleutelposities nog onduidelijk'

'Leko twijfelt over basisopstelling, twee sleutelposities nog onduidelijk'

19-10-2018 09:00
11

Club Brugge opent op vrijdagavond Speeldag 11 met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. Beide clubs willen de draad weer oppikken na het voetbalschandaal. Voor de komst van de Waaslanders zit Ivan Leko nog met enkele dilemma’s.

De Kroaat twijfelt nog over twee sleutelposities in zijn elftal, afgaande op de opstellingen van Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad. Eerst en vooral is er de centrale as. Mats Rits doet het daar niet onaardig, maar vaste waarde Marvelous Nakamba is helemaal fit na een langdurige blessure.

Daarnaast is het nog onduidelijk wie de tweede spits wordt naast Wesley Moraes. Recordaankoop Kaveh Rezaei is dan wel uit blessure, HLN ziet eerder Emmanuel Dennis aan de aftrap verschijnen. Daarnaast heeft Leko ook nog Jelle Vossenn en Siebe Schrijvers als alternatieven.

Blauw-Zwart begint voor het eerst dit seizoen niet als leider aan een competitiewedstrijd. Indien de Bruggelingen vrijdagavond de drie punten pakken, staat het voor minstens één dag weer op kop van het klassement. KRC Genk speelt op zaterdagavond thuis tegen AS Eupen.