Fans van concurrent beschuldigen Coucke én RSCA: De stal moet uitgekuist worden

Fans van concurrent beschuldigen Coucke én RSCA: "De stal moet uitgekuist worden"

19-10-2018 08:30
33

Marc Coucke deed als voorzitter van de Pro League een oproep om de refs een hart onder de riem te steken dit weekend. Dit initiatief wordt niet bij iedereen even goed onthaald. Zo vindt iemand van de supportersfederatie van Racing Genk dat hijzelf ook boter op het hoofd heeft.

"Eerst en vooral moet Marc Coucke voor zijn eigen deur keren. Als voorzitter van de Pro League en voorzitter van Anderlecht gokt hij op twee paarden. Je kan toch niet zeggen dat paars-wit geruisloos uit deze affaire is gekomen? Het moet stoppen. De stal moet uitgekuist worden", reageert de fan van de Limburgers in Het Nieuwsblad.

Het gaat nog verder. "Ten tweede ziet Coucke één ding over het hoofd: hoe voelen de fans zich? Wekelijks steken ze toch tientallen euro’s in hun favoriete voetbalclub en dan moet blijken dat een wedstrijd op voorhand bepaald is. We volgen dit circus uit liefde voor onze club, maar niet om bedrogen te worden", klinkt het streng.

Lees ook'Coucke heeft er genoeg van bij RSC Anderlecht en zorgt voor nieuw ontslag'

RECHTZETTING: Uit de eerste versie van dit bericht leek het dat deze uitspraken werden gedaan door iemand van het bestuur van Genk. Dat is niet het geval. Het bestuur van KRC Genk noch de spelers of de technische staf hebben hier iets mee te maken. Onze excuses als dit zo over is gekomen.