'Timmermans uitgenodigd voor verhoor door federale politie'

  'Timmermans uitgenodigd voor verhoor door federale politie'

  donderdag 18 oktober 2018 om 22:56

  In het dossier Propere Handen is KV Mechelen in opspraak gekomen. Voorzitter Johan Timmers is donderdag de politie verhoord. Dat meldt KV Mechelen via de officiële kanalen. 

  'Hij werd door de federale politie uitgenodigd voor een gesprek en is daar deze ochtend op ingegaan. Tegen de middag heeft hij de kantoren van de federale politie alweer verlaten', klinkt het bij Malinwa. 

  Timmermans hoeft niks te vrezen. 'Voor alle duidelijkheid: Johan Timmermans is niet verdenking gesteld. Gezien het onderzoek loopt en geheim is, kunnen zowel Johan Timmermans als de club hier niet meer informatie over geven.'

  Bij Malinwa hopen ze op een goede afloop. 'KV Mechelen heeft het volste vertrouwen in het onderzoek en werkt ondertussen in alle sereniteit verder aan zowel de komende wedstrijden als de aangegane projecten zoals de stadionverbouwing.'

  Plaats een reactie

  Intel +1238
  donderdag 18 oktober 2018 om 23:37
  Hopelijk heeft dit sportief niet te veel effect kan mij wel voorstellen dat de spelers daarmee bezig zijn . En omkoping het kan he maar dan zou wb er toch 5 hebben binnen gelaten .. en als het bewezen wordt als de voorzitter en de meerderheid er niks van afwisten kan het wel nog meevallen .
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws