Mourinho en Pogba hadden ruzie om filmpje: Daarom was de stemming zo

Mourinho en Pogba hadden ruzie om filmpje: "Daarom was de stemming zo"

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 20:48do 18-10-2018 om 20:48

Andreas Pereira bevestigt dat Paul Pogba en José Mourinho onlangs problemen met elkaar hadden vanwege een filmpje dat de Fransman op social media zette. Een dag na het verloren bekerduel met Derby County was te zien hoe Pogba behoorlijk geïrriteerd op Mourinho reageerde op de training van Manchester United.

Pogba gaf Mourinho's assistent een hand, maar de Portugees weigerde. Na een woordenwisseling keek de middenvelder verbaasd naar zijn trainer, waarna hij doorliep. De ruzie is ontstaan vanwege een filmpje dat Pogba online heeft gezet. Pereira en Pogba zaten samen op de tribune tijdens het duel met Derby County. Pogba plaatste een video, maar door verbindingsproblemen kwam deze pas ná de wedstrijd online.

Mourinho voelde zich verraden omdat United de wedstrijd verloren had en kreeg het gevoel dat de nederlaag Pogba niets deed. The Sun meldde een dag later dat Mourinho boos was vanwege het filmpje. Pereira bevestigt dat nu. "We waren de wedstrijd aan het winnen. Toen het filmpje online moest komen stonden we 1-0 voor", zegt hij tegen UOL.

"Daarna verloren de wedstrijd, waarna mensen zeiden dat Pogba het filmpje later heeft geplaatst. Hij plaatste het echter eerder. Ook de manager dacht dat hij het filmpje pas laat geplaatst had. Hij vroeg hem waarom dat gebeurde. Daarom was de stemming zo. Dat soort dingen gebeurt in Engeland, maar ik heb er niets mee te maken."

Pogba heeft volgens Engelse media geen goede relatie met Mourinho. Pereira heeft dat wel. "De relatie is goed. Ik heb een goede band met hem, maar ook met de spelers. Wij voelen geen druk van buitenaf. Iedereen zegt dat hij ontslagen moet worden. Wij voelen dat niet."

"Ik volg geen Engelse media op mijn telefoon, dus ik word niet vergiftigd met alles wat ze schrijven. Hij is onze manager. We geven ons leven voor hem op het veld en hij doet dat ook voor ons. Iedereen is kalm en blij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws