Einde in zicht? Directie Bayern München plant persconferentie

Einde in zicht? Directie Bayern München plant persconferentie

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 20:37do 18-10-2018 om 20:37

Bayern München heeft voor vrijdagmiddag om 12.00 uur een persconferentie aangekondigd. Dat meldt Bayern via de officiële kanalen. Duidelijk is niet wat er tijdens de persconferentie naar buiten gebracht gaat worden.

Voorzitters Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness en technisch directeur Hasan Salihamidzic staan rond lunchtijd de media te woord, die zijn uitgenodigd om de persconferentie bij te wonen. Duidelijk is niet of het over trainer Niko Kovac gaat, die mede vanwege tegenvallende sportieve resultaten onder vuur ligt in München.

De speciaal ingelaste bijeenkomst vindt plaats nadat Kovac zijn wekelijkse perspraatje gehouden heeft in aanloop naar het uitduel met VfL Wolfsburg van aanstaande zaterdag. Daardoor lijkt het er vooralsnog niet op dat de Kroaat ontslagen wordt door de clubleiding van Bayern.

Naast dat de timing van de persconferentie opvallend is, is het ook opmerkelijk dat zowel Rummennige, Hoeness én Salihamidzic de pers te woord staat. Dat gebeurde vorig jaar voor het laatst, toen Jupp Heynckes werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Carlo Ancelotti.

Plaats een reactie

ScheveStek +2286
donderdag 18 oktober 2018 om 20:44
Niet erg, Jupp zal nog wel een reeks van 25 ongeslagen wedstrijden neerplanten :)
[Reactie gewijzigd op donderdag 18 oktober 2018 om 20:45]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws