''Ik heb Bolt zien spelen, maar die wordt in geen 100 jaar profvoetballer''

''Ik heb Bolt zien spelen, maar die wordt in geen 100 jaar profvoetballer''

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 15:07do 18-10-2018 om 15:07

De Jamaicaanse sprinter Usain Bolt traint inmiddels al weken mee bij Central Coast Mariners en legde zelfs een aanbod van FC Valletta uit Malta naast zich neer. De Duitse oud-international Markus Babbel gelooft echter niet dat er een profcarriere is weggelegd voor de Jamaicaan.

Babbel zag Bolt een aantal keer spelen bij Central Coast Mariners. "Ik heb hem zien spelen. Maar met alle liefde, ik zie het in geen 100 jaar gebeuren dat hij profvoetballer wordt", stelt hij tegenover de Zwitserse krant Blick

Vorige week maakte Bolt zijn eerste goals voor Central Coast Mariners. Toch ziet Babbel het niet gebeuren dat de 32-jarige Bolt daadwerkelijk in het profvoetbal terechtkomt. "Als PR-stunt is het een geweldig succes. De A-League krijgt ineens veel interesse door hem. Maar eerlijk gezegd kan ik het niet serieus nemen."

Volgens Tony Rallis, zaakwaarnemer van Bolt, was Valletta niet de enige club die interesse had in de Jamaicaan. "Er is veel belangstelling en we zijn door diverse clubs benaderd", stelde hij eerder.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws