Leko is extra gemotiveerd na commotie: ''Mijn inzet voor Club is meer dan 200%''

Leko is extra gemotiveerd na commotie: ''Mijn inzet voor Club is meer dan 200%''

18-10-2018 14:20
10

Club Brugge krijgt vrijdagavond Waasland-Beveren op bezoek voor de openingsmatch van de elfde speeldag in de Jupiler Pro League. Ivan Leko zit gewoon op de bank, nadat hij zware weken achter de rug heeft. Leko hoopt zich nu weer volledig te kunnen focussen op het voetbal.

Leko raakte betrokken in 'Operatie Propere Handen' en sliep zelfs in de cel. Nadat hij uitgebreid was verhoord, werd de Kroaat weer vrijgelaten door het parket. Leko voelt zich enorm gesteund en is er extra op gebrand om dat vertrouwen terug te betalen. "Ik heb twee prioriteiten in het leven, mijn familie en mijn tweede familie: deze ploeg. Wat ik voel van support, geef ik in drievoud terug. Mijn inzet voor deze Club was al 200%, maar na de voorbije gebeurtenissen kan ik zeggen dat deze nu nog hoger ligt'', zei hij donderdag op de persbabbel.

De oefenmeester beseft dat het een zeer lastige aanloop naar een match was, maar geeft hem ook weer extra motivatie. ''De voorbije twee weken konden we geen normale wedstrijdvoorbereiding doen. We misten een aantal internationals en ik was even afwezig voor gekende redenen. Maar we gaan door en er is een enorme motivatie om morgen een goed resultaat neer te zetten'', aldus Leko.