Ibrahimovic spreekt steun uit in Engeland: Sommigen zijn gewoon jaloers

Ibrahimovic spreekt steun uit in Engeland: "Sommigen zijn gewoon jaloers"

Gepubliceerd: donderdag 18 oktober 2018 om 13:01do 18-10-2018 om 13:01

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn oude trainer José Mourinho een hart onder de riem gestoken. De Zweed is het niet eens met de kritiek op de manager van Manchester United en vindt dat de Portugees vooral zichzelf moet blijven.

"Iedereen bekritiseert Mourinho", zegt Ibrahimovic tegen Sky Sports. "Dat komt niet door de resultaten, maar door zijn karakter. Zijn manier van doen. Ik kan mezelf verplaatsen in deze situatie, omdat we allebei een visie hebben, zelfvertrouwen hebben en dingen op onze eigen manier zeggen."

"Sommigen hebben het over zijn persoonlijkheid, sommigen zijn gewoon jaloers", vervolgt de aanvaller van LA Galaxy. "We doen wat we doen en dat doen we tot het einde." Ibrahimovic adviseert Mourinho om op dezelfde voet door te gaan. "Hij moet gewoon zichzelf blijven. Hij heeft alles bereikt door zijn eigen manier van werken, omdat hij is wie hij is. Je moet niet veranderen voor iemand anders."

Plaats een reactie

donderdag 18 oktober 2018 om 14:31
Ik denk dat Ibrahimovic weinig tijd heeft om naar de matchen in de PL te kijken anders zou hij ook wel gezien hebben dat Man U ondanks het aanwezige talent niet tot aantrekkelijk voetbal in staat is ... Dat ze het nochtans kunnen hebben ze laten zien in het laatste half uur tegen Newcastle waar ze een 0-2 achterstand ombogen in een 3-2 overwinning, maar zo mogen ze van Mourhino nooit aan een match beginnen. En laat dat nu net de kritiek op Mourhino zijn ... in tegenstelling tot Guardiola, Klopp ea slaagt hij er niet in om al dat aanwezige talent op een aantrekkelijke en efficiënte manier te laten voetballen ... Dik overbetaald die kerel 🤔🤨🤨
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws