'Manchester United-spelers zijn er klaar mee en delen bloopers van clubiconen'

'Manchester United-spelers zijn er klaar mee en delen bloopers van clubiconen'

18-10-2018 12:32
1

De spelers van Manchester United hebben het helemaal gehad met clublegendes als Paul Scholes, Gary Neville en Rio Ferdinand. Het trio laat - in hun ogen - geen kans onbenut om de selectie en manager José Mourinho te bekritiseren.

Scholes is één van de meest uitgesproken criticasters van Manchester United en krijgt vaak bijval van Neville en Ferdinand. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij een aantal sterren, meldt The Mirror. Onderling wisselen ze filmpjes uit met beelden van beslissende fouten die zijn gemaakt door de betreffende oud-spelers.

De huidige selectie van United vindt de constante stroom van kritiek overtrokken en neemt 'wraak' met het delen van de bloopers. Het is voor de spelers het bewijs dat zelfs de grootste spelers uit de clubhistorie fouten maakten op het veld. Ook vinden ze de kritiek vaak te persoonlijk en dat United schade wordt berokkend.

Manchester United is bezig aan een teleurstellend seizoenstart. De nummer acht van de Premier League kan zaterdag weer aan de bak: Chelsea is op Stamford Bridge de tegenstander.