'Real Madrid is niet tevreden en oriënteert zich op vervanger Lopetegui'

'Real Madrid is niet tevreden en oriënteert zich op vervanger Lopetegui'

18-10-2018 10:43
8

Real Madrid overweegt trainer Julen Lopetegui al na een paar maanden te vervangen. In de zoektocht naar potentiële opvolgers is de Spaanse grootmacht uitgekomen bij Antonio Conte.

Dat meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport. Florentino Perez, voorzitter van De Koninklijke, zou de voormalig Chelsea-trainer al benaderd hebben om de plaats van Lopetegui in te nemen, mochten goede resultaten voor Real Madrid uitblijven.

De krant schrijft dat Lopetegui nog drie wedstrijden de tijd heeft om zijn baan te redden, inclusief de Clásico tegen Barcelona van zondag 28 oktober. Ondertussen houdt Perez al rekening met een vroegtijdig ontslag en zou hij na een mislukte poging afgelopen zomer alsnog in zee willen met Conte. Die is volgens de Italiaanse krant 'klaar voor een definitieve move' nu hij zonder club zit.

Conte, die ook een verleden heeft als bondscoach van Italië, is er de persoon niet naar om een sabbatical te nemen, zo meldt Corriere dello Sport. De kans is volgens de krant daarom ook aannemelijk dat hij een aanbod van Real Madrid niet zal laten schieten.