Slecht nieuws voor Club Brugge-speler: Zijn positie wordt er niet gunstiger op

Slecht nieuws voor Club Brugge-speler: "Zijn positie wordt er niet gunstiger op"

18-10-2018 10:15
8

Arnaut Danjuma schitterde deze week bij Nederland, hij maakte zelfs een doelpunt tegen de Rode Duivels. Die andere Bruggeling, Ruud Vormer, was er op eigen vraag niet bij wegens oververmoeidheid. In de Nederlandse pers zijn er twijfels rond hem.

De dertigjarige middenvelder zou wel eens nooit meer kunnen terugkeren, want het team draait nu goed. "Koeman toonde begrip voor hem, maar de positie van Vormer binnen Oranje werd er niet gunstiger op. Hij mag dan gekozen zijn tot beste speler van de Belgische competitie, juist op het middenveld viel de puzzel van Koeman dus langzaam in elkaar, vooral tegen Frankrijk en Duitsland", staat te lezen in Algemeen Dagblad.

Zijn concurrenten deden het uitstekend. "Pröpper en De Roon deden het in die duels prima, Rosario debuteerde daarna tegen de Belgen. Op de rechtervleugel, waar Vormer hangend speelde tegen Peru, heeft Steven Bergwijn meer potentie. Vormer zal ongetwijfeld nog wel eens worden opgeroepen, maar een volwaardig international? Kleine kans."